Selecteer Pagina

Frank Verkooyen & Colinda – ‘Die Ogen Van Jou’

Frank Verkooyen & Colinda  – ‘Die Ogen Van Jou’
Advertentie

Frank Verkooyen & Colinda geven ‘Sevilla’ van BZN Hollands jasje
Op 6 februari jl. verscheen de single ‘Ik Hou Zo Van Jou’ van de Tilburgse volkszangeres Colinda.
Dit was haar eerste samenwerking met Frank Verkooyen, haar eerste opname in studio The Boom! Music in Breda, maar ook haar eerste release op het label Nationale Artiesten Parade.
Toen al liet Colinda doorschemeren dat er een duet met Frank zou gaan volgen. Wel, ‘Die Ogen Van Jou’ is zojuist verschenen en deze wordt begeleid door een bijpassende videoclip.
“Wij hopen op een Zomerhit”, zo liet Colinda weten direct na de zonnige opnames van de video in het prachtige en historische plaatsje Willemstad aan het Hollands Diep.
Frank Verkooyen, volgens Colinda ‘s dochter “de leukste knuffelbeer van ons land”, liet zich onlangs ontvallen dat hij een album gaat uitbrengen!
“Ja, én dat doen we met een feestje”, aldus Frank. En wie weet is het duet ‘Die Ogen Van Jou’ wel één van de liedjes op het komende album, dat kan haast niet anders!
De melodie van ‘Sevilla’, één van de grootste uit de lange rij BZN-hits, stond reeds jarenlang op het verlanglijstje van Frank, om nog eens keer in een Hollands Verkooyen-jasje te steken.|
‘Kijk ik in die ogen van jou, dan zie ik een heel nieuw leven’, zo zingt het duo nu in dit liefdesverhaal dat door Femke Reuvers van een Nederlandse tekst werd voorzien.
Haal ‘m nu in huis.. ‘Die Ogen Van Jou’ van Frank & Colinda, en ook jouw zomer begint!

Dank aan Score Promotions