Selecteer Pagina

Frank Verkooyen – Het uur van de waarheid (ALBUM)

Frank Verkooyen – Het uur van de waarheid (ALBUM)
Advertentie

Frank Verkooyen – Het uur van de waarheid (ALBUM)
7 september jl. werd in zijn eigen Breda en uiteraard geheel in feestelijke stijl ‘Het Uur Van De Waarheid’, het nieuwe album van Frank Verkooyen officieel gedoopt en voorgesteld aan het publiek.
Het was de bekende paplepel waarmee Frank al op jeugdige leeftijd te maken kreeg.
Moeder Riki was succesvol bij Duo Onbekend, vier decennia lang runde ze een platenzaak terwijl vader Ad druk was in de opnamestudio achter de winkel.
Nadat de jonge Frank diverse instrumenten had leren bespelen volgde in 1996 een duetsingle met zijn zus, nog in datzelfde jaar verscheen zijn eerste eigen single ‘Ik Mis Je Zo’ en niet lang hierna ligt zijn debuutalbum ‘In Eigen Woorden’ in de winkel-schappen. In de jaren die volgen ontwikkeld Verkooyen zich naast als zanger ook als componist, tekstschrijver en producent.
Artiesten als Peter Beense, Willem Barth, Grant & Forsyth, Henk Dissel e.v.a. nemen plaats achter de microfoon van The Boom! Music studio in Breda om samen met Frank menig hit op te nemen.
Zelf is Frank ook succesvol en scoort hij met o.a. ‘Kom Wie Wil Er Met Mij Dansen’, ‘In De Wolken’, ‘Dans Met Mij De Hele Nacht’,
recentelijk groeide ‘De Waarheid’ uit tot een succes terwijl zijn huidige single: ‘Ik Dronk En Vergat’ óók lijkt uit te groeien tot een ware kroegenhit.
Zijn nieuwe album ‘Het Uur Van De Waarheid’ bevat 17 tracks waaronder zijn recente singles, enkele nieuwe stukken, een duet met Colinda en het zeer bijzondere
‘Bedankt Pa’ dat afgelopen Vaderdag verscheen.
‘Het Uur Van De Waarheid’, het fantastische nieuwe album van Frank Verkooyen verschenen via het platenlabel Nationale Artiesten Parade
en eentje die beslist niet mag ontbreken in de Hollandse platenkast, is vanaf nu zowel fysiek als via download verkrijgbaar.

Dank aan Score Promotions