Selecteer Pagina

Frank Verkooyen – Je bent altijd in mijn hart

Frank Verkooyen – Je bent altijd in mijn hart
Advertentie

De fans van Frank Verkooyen die zijn in 2019 gelanceerde album ‘Het uur van de waarheid’ hebben gekocht of gestreamd reageerden vanaf het eerste moment al dat track 6 (Altijd in mijn hart) één van hun favoriete liedjes was. Het betreft een bewerking van de Lee Towers klassieker ‘It’s Raining In My Heart’. In 2018 werd nummer door Tino Martin als ballad gecoverd in het televisieprogramma ‘Beste Zangers’. Dat bleek ook voor Tino een schot in de roos.

‘Ik vond het een uitdaging om daar een Nederlandstalige uitvoering van te maken omdat het een heel goed liedje is. Maar ja. Eigenwijs als ik ben, heb ik er toch een twist aangegeven door hem in een uptempo versie uit te voeren. Onlangs heb ik een vette mix gemaakt waarin live blazers zijn toegevoegd die zijn ingespeeld door de topmuzikanten Jeroen Verberne en Martijn de Laat. Uiteraard hebben ook accordeonist Daniël Metz en gitarist Marcel Fisser hun steentje bijgedragen. Zij behoren al lange tijd net zoals achtergrondzangeres Dian Senders tot mijn vaste team. Het resultaat is een dansbaar lied dat ook nog eens lekker aanhoort. Ik had het graag tijdens mijn geplande dinershows willen vertolken, maar die zijn vanwege de nieuwe maatregelen allemaal gecanceld. Wellicht volgen er in het voorjaar versoepelingen zodat ik weer als ‘seizoenarbeider’ mag optreden’, grapt Frank.

Met dank aan: ScorePromotions