Selecteer pagina

Frank & Mirella – Hoe vaak je naar mij keek

Frank & Mirella – Hoe vaak je naar mij keek
Advertentie

Het is al meer dan 50 jaar geleden dat Frank Mortiers voor het eerst met ‘Mirella’ op de buhne stond. Sinds tien jaar zingt hij het Frank & Mirella repertoire samen met Francis van den Berg, nog altijd onder de iconische naam ‘Frank & Mirella’. Bijzonder is het dan ook dat er nog altijd nieuwe muziek verschijnt van het duo, dat in de jaren 70 al voor het eerst op TV verscheen. 

Frank & Mirella komen deze maand met hun nieuwe single uit getiteld ‘Hoe Je Naar Me Keek’. Een pikant liedje over flirten, terwijl je al in een relatie zit. Het ondeugende liedje is voorzien van een heerlijk uptempo dansritme, en bij de presentatie van het liedje in de populaire ‘Kaasboerin’ in Postel (B) gingen deze week dan ook al de voetjes dan ook al van de vloer.

Frank en Mirella zijn blij met de release van de nieuwe single: “Onze nieuwe muziek is misschien wat moderner dan wat mensen van ons gewend zijn. We vinden het een heel lekker nummer en zingen het graag op het podium, en het publiek is enthousiast. We hopen dan ook dat dit weer een nieuwe start kan zijn in onze inmiddels lange carrière. Onvoorstelbaar, dat we dit al een halve eeuw mogen doen!”

Met dank aan: Telstar

Over de auteur