Selecteer Pagina

Frank Lars – Jetzt ist unsere zeit

Frank Lars – Jetzt ist unsere zeit
Advertentie

Na de release van zijn single “Eiskalt erwischt” die de top 20 van de officiële Duitse hitlijsten bereikte en ook zelfs wekenlang op nummer 1 mocht staan in de DJ-hitparade “in the mix” presenteert zanger en songwriter Frank Lars zijn nieuwe single “Jetzt ist unsere zeit“. 

Zoals gewoonlijk is de pakkende schlager compositie door hemzelf geschreven, 

Frank Lars heeft een ongelooflijk gevoel voor hits en een buitengewoon talent voor melodieën en teksten. In 2010 ontving hij gouden platen, platina-onderscheidingen en de Duitse Echo Music Prijs. Deze prijs ontving hij omdat hij tot nu toe het meest succesvolle nummer van de muziekgroep Die Amigos ” Weißt Du was Du für mich bist?” geschreven had. 

Er zouden nog vele hits volgen, onder meer van artiesten als Jürgen Drews, Olaf der Flipper, Die Grubertaler en Daniela Alfinito. 

Ook eigen singles blijft deze top entertainer uit Duistland uitbrengen en is hiermee regelmatig te zien in diverse TV uitzendingen O.a. het bekende Programma ‘Fernsehgarten’ van de ZDF en natuurlijk binnenkort ook met zijn nieuwe single “Jetzt ist unsere Zeit” 

In December volgt ook nog een prachtige kerstsingle met als titel “Am Weihnachtsbaum

Met dank aan: Willem de Bie