Selecteer Pagina

Frans Baggerman – Links, rechts, voor en terug

Frans Baggerman – Links, rechts, voor en terug
Advertentie

Als er gedacht wordt dat Kees Tel alleen maar de man is achter de vocale hits van o.a. ZUS – Yosee – Adriaan Drost – Gerard Joling e.d. moeten we die gedachte even gaan bijstellen.
De populaire en succesvolle accordeonist Frans Baggerman is daar een voorbeeld van want hij heeft de door Kees geschreven “Links Rechts Voor en Terug” op single uitgebracht.
Een single die gezelligheid en sfeer uitstraalt en waarbij zitten blijven niet mogelijk is. Kortom perfect passend bij Frans Baggerman. Tevens is deze single een nummer die is terug te vinden op het komende album waarvan op 18 mei a.s. de presentatie zal zijn in het Gelderse Lienden. Maar voor alle nummers van het album door de luidsprekers gaan knallen gaan we eerst genieten van dit muzikale viste kaartje van de Gelderse instrumentalist. Zowel de single als het album zal verschijnen op het CD Hamster Music Label en zal beschikbaar zijn als cd – via de download en streaming sites.
Voor meer en de meest actuele informatie volg je Frans via facebook en daarvan is het adres www.facebook.com/frans.baggerman
Dank aan Geert Hakze