Selecteer pagina

Fries Wolma – ‘Mis Mien Schier’!

Fries Wolma – ‘Mis Mien Schier’!
Advertentie

Het is stil in de stad en niet alleen daar maar ook op Schiermonnikoog is het stil.
Het eiland waar jaarlijks vele toeristen komen om even te genieten van de rust van die dit eiland te bieden heeft.
Fries Wolma is een meer dan regelmatig bezoeker van dit eiland en heeft een lied gemaakt over de heimwee naar Schiermonnikoog met de titel “Mis Mien Schier”
Even een dagje Schier en uitwaaien op de Pier. Of, kuieren over het strand en languit luieren in het zand. In het dorp zitten op het terras bij Van de Werf, waar je koffie kunt drinken voor 80 eurocent.
Of struinen door de natuur, of een fiets huren. Bij de Berkenplas aan het eind van de middag zitten op het terras met een biertje en een portie bitterballen.
Door de Corona virus was dat niet meer mogelijk. Wat normaal was om met mooi weer met de boot naar Schiermonnikoog te varen, kon opeens niet meer.
Met dit lied deelt hij zijn gevoel met velen. Vanaf vandaag is de single verkrijgbaar via de website/facebook van Fries maar ook via de download en streaming portals.
Fries Wolma heeft solo vele hits op zijn naam staan waaronder ‘Beatpiroaten’, ‘Kerstnachtblues’, de zomerhit van 2015 ‘Zummertied’, ‘Noakend in de regen’, ‘Wie waren jong’,
‘n Joar is zo veurbie en ‘Pure laifde is nait te koop’die allemaal hoog wisten te scoren in o.a. de Noord 9 van rtv Noord maar ook te horen zijn op vele andere zenders in het land en daarbuiten.

Dank aan Geert Hakze

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *