Selecteer Pagina

Fries Wolma – Zunne komt weer op

Fries Wolma – Zunne komt weer op
Advertentie

Zunne komt weer op is de nieuwste aanwinst in de reeks succesvolle singles die de Groninger liedjesschrijver eerder uitbracht: Beatpiroaten, Kerstnachtblues, Zummertied, Noakend in de regen, Wie waren jong, n Joar is zo veurbie, Pure laifde is nait te koop, Wie zingen t zulfde laid, samen met Hennie Dolsma, Tis Stil in Stad, troostlaidje in opdracht van RTV Noord, Mis mien Schier, Poedie, Poedie, Poedie, samen met de Poedies,
Aarm of Riek en Sums. Singles die β€˜bijna’ allemaal hoog wisten te scoren in de Noord 9 van RTV Noord en andere hitlijsten.

Zunne komt weer op is een vrolijk zomers deuntje waar de zonsopkomst wordt bezongen en de
liedjesschrijver vertelt hoe hij die ervaart. Hij trekt er vervolgens op uit en geniet van de natuur om hem heen. De natuur komt weer tot leven, bloemen komen uit de knop en hij ziet een koppel ganzen in de lucht. Aan het eind van de dag toost hij op de zunne en een mooie dag.

Het nummer is opgenomen in Audio Studio de Fabriek van producer Dik Pomp.
Dat heeft geresulteerd in weer een prachtige productie. Met Dik Pomp op drums, Erik Drent op bas en Fries Wolma op gitaren, zang en ukelele is het een verrassend nummer geworden. Met deze zomerse hit wil hij de hitlijsten bestormen en hoopt op vele positieve reacties van de media.
Melancholieke popmuziek oet Grunnen!

Met dank aan: Geert Hakse