Selecteer Pagina

Gerrie & Ron – Walking in the moonlight

Gerrie & Ron – Walking in the moonlight
Advertentie

Walking in the moonlight” is de nieuwe single van Gerrie & Ron, dit nummer staat ook op het album “Pictures of Home” wat dit jaar is uitgekomen en tot stand gekomen is in samenwerking met Kees Plat Music Productions te Volendam. 

Gerrie & Ron zijn een liefhebber van de Country muziek, en aangezien de singles een country insteek hadden, wilden ze een album maken met daarop een kleine greep uit de verschillende muziekstijlen die de country muziek rijk is. Hiervoor hebben ze inspiratie opgedaan van o.a. The Cats, Garth Brooks, The Mavericks, BZN, Travis Tritt, U40 et cetera, kenners zullen bepaalde invloeden terug horen in de songs. 

Ron was de vaste toetsenist / zanger in de band “Memory” uit Apeldoorn, waar hij zijn huidige vrouw Gerrie leerde kennen. “Memory” trad 3 tot 4 keer per week op door het hele land. Nadat de band Memory ophield te bestaan, gingen Gerrie en Ron verder. Eerst als kwartet, daarna als trio en nu al meer dan 25 jaar als duo. Door hun jarenlange ervaring zijn de verschillende muziekstijlen Gerrie & Ron niet vreemd.  

Met dank aan: BeneluxEntertainment

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *