Selecteer Pagina

Gerrit Haverman – Gisteren Was Ik Nog Jong

Gerrit Haverman – Gisteren Was Ik Nog Jong
Advertentie

De in 1985 geboren Gerrit Haverman brengt ondertussen alweer zo’n 15 jaar muziek op de markt.
Het begon ooit met de single ‘Kom Ik Neem Je Mee’ in 2004, maar anno 2019 zouden ‘Viva La Vida’, ‘Want ‘s Nachts Wil Ik Alleen Bij Jou Zijn’, ‘Laat Mij Maar Gaan’, ‘Beter Dat Je Gaat’, ‘Mis Je zo’, ‘Voor Altijd’ en zijn album ‘Als Ik In Jouw Ogen Kijk’, zomaar al in uw (digitale) platenkast kunnen staan. Naast solo materiaal werkte Gerrit ook samen met collega’s Joey Kramer en Frits v.d. Vorst, wat enkele bijzonder geslaagde duetten opleverde. Gerrit stond dan ook al op diverse mooie podia in ons land en is een alom gewaardeerd zanger met een fraaie sound en een prima gevulde agenda! Zo deelt hij binnenkort op 19 maart de podia met o.a. Tino Martin, Willem Barth, Tinus Hoekstra en Mike Peterson tijdens 026-Live in Westervoort. Zijn nieuwe single ‘Gisteren Was Ik Nog jong’ is een swingende Frank Verkooyen-productie, uiteraard afkomstig uit The Boom! Music studio in Breda. Met deze elegante en levendige Aznavour-cover vol live instrumenten, uitgebracht via Nationale Artiesten Parade, zal Gerrit naar verwachting elke zaal en kroeg gaan omdopen tot een gezellig dansfestijn!

Dank aan Score Promotions