Selecteer Pagina

Gewoon Henri – “Zonder jou”

Gewoon Henri – “Zonder jou”
Advertentie

Gewoon Henri viert kerst zonder een belangrijke geliefde.
“Zonder jou” is de titel van een wel heel speciaal nummer van Gewoon Henri uit Almelo.
In deze gezelligste maand van het jaar is het gemis van geliefden altijd zeer groot.
Zo ook bij deze markante tatoeëerder uit Almelo, want hij viert nu al voor de 4e keer kerst zonder zijn geliefde oma. En zoals hij zelf zegt; Zonder haar heb ik eigenlijk weinig zin in de feestdagen.
Dit alles is ook te horen in zijn nieuwe nummer “Zonder jou” wat hij speciaal voor de kerst heeft geschreven.
Dit nummer zal niet alleen voor Henri speciaal zijn, maar vele mensen zullen dit gevoel delen, want de gezelligste maand van het jaar vieren zonder die ene grote liefde, welke het dan ook is, blijft een gemis.
Ook dit mooie nummer heeft hij weer samen met zijn producer Juan Richard Niks gemaakt. Samen zijn zij de studio ingedoken in Almelo en hebben wederom een mooi ,gevoelig nummer gemaakt.
Alles in het leven bezingt Henri met hart en ziel.
Geniet weer mee van een super mooie productie van productiemaatschappij East, en één ding is zeker, u luistert niet naar het laatste liedje van Gewoon Henri.
In no-time is hij een begrip geworden in de Nederlandstalige muziek. Hij heeft over vele gevoelige onderwerpen al gezongen, waar vele mensen zich mee kunnen identificeren.
Ondanks het gemis van zijn lieve oma, zal Henri toch ook dit jaar weer kerst vieren met een speciaal plekje voor haar in zijn hart!
Natuurlijk wenst hij alle luisteraars en Dj’s hele fijne kerstdagen en een gezond en muzikaal 2020 toe

Dank aan Willem de Bie