Selecteer Pagina

Guus Doggen – Dalli Dalli

Guus Doggen – Dalli Dalli
Advertentie

Na het succes van zijn vorige singles ‘Alarmfase Rood’ en ‘Ineens Gaat Het Leven’ is Guus Doggen dit voorjaar terug met een nieuwe single. 

Guus Doggen geboren in Esch maar tegenwoordig woonachtig in Elshout kwam al in 2015 met zijn debuutsingle “Liefde & M’n Hart” Dit nummer werd geschreven door Frank van Etten waarmee hij daarna ook het duet “Wat Zou Ik Zonder Jou” opnam. Deze beide nummers smaakte naar meer en zo vervolgde hij zijn weg in de muziekwereld. 

Met meerdere eigen singles als “Ik Kan Het Niet Alleen”, “Kom Maar Kom Maar”, “Ik Wil Jou” en veel optredens in de regio groeide zijn bekendheid. In 2022 kwam zijn single “Alarmfase Rood” uit, al snel werd het nummer in menig dorpscafé uit volle borst meegezongen. Vervolgens groeide dit nummer uit tot een hit met landelijke bekendheid, waarna er optredens volgde op grote evenementen en festivals in eigen regio maar ook ver daarbuiten. Alle optredens hebben één ding gemeen; het dak eraf als Guus Doggen is geweest. 

Nu in 2024 is het tijd voor een waardige opvolger van Alarmfase Rood. Daarom sloeg Guus Doggen samen met Joris van Dijk van Sonic Solutions de handen ineen. Samen maakte ze een nieuwe versie van het nummer “Dalli Dalli” een nummer wat al lange tijd door Guus zijn hoofd spookte en waar hij zelf erg enthousiast over is. Maar dan nu in zijn eigen sound, dus om lekker op te dansen en uit volle borst mee te zingen tijdens zijn optredens! 

Release: 8 Maart
Met dank aan: Willem de Bie