Selecteer Pagina

Haak & Verstappen – Bier & Bitterballen

Haak &  Verstappen – Bier & Bitterballen
Advertentie

DE ULTIEME COMBI…. HAAK & VERSTAPPEN KOMEN MET CARNAVALSKRAKER! BIER & BITTERBALLEN!
Kees Haak en Roland Verstappen ontmoetten elkaar vorig jaar.
Roland was op zoek naar een management en platenlabel en Kees was samen met zijn manager en zakelijk partner John van Leeuwen op zoek naar artiesten en liedjesschrijvers voor hun label Foxtrot Records.Beide heren hadden gelijk een goede klik en niet veel later tekende Roland een contract bij het label van Kees en John, Foxtrot Records.
Zanger en gitarist Roland, bekend van het schrijven en componeren van mooie luisterliedjes, werd door Kees uitgedaagd om de ultieme partyhit te schrijven.
Al gauw kwam Roland met het idee van Bier & Bitterballen, de twee guilty pleasures van de zanger…
Om het nummer tot DE ulltieme partyhit te krijgen nam Roland contact op met vriend en collega René Karst en doken de Wisseloord Studio’s in waar René zijn eigen opname studio heeft en zijn samen een middagje gaan sparren om het nummer body te geven. Tot slot voegde Kees in de studio nog wat komische teksten toe aan de coupletten en eindigt het nummer met het voor velen bekende “Haak” einde en het feest was compleet…. “Heet he!!”

Verstappen die gewend is om zelf de productie te doen van zijn eigen nummers vond dit toch een lastige. Dit was toch wel even iets anders dan met een live band zijn eigen liedjes opnemen.
Producer Manfred Jongenelis, net uitgeroepen tot feestproducer van het jaar bij de Party awards, bracht uitkomst. Hij vormde de demo van Roland om tot een ultieme party hit en Bier & Bitterballen was een feit!
Een absolute meezinger waar je niet bij stil kan blijven zitten en geschikt voor ieder feest!
De versie  is geënt op het komende carnaval maar er volgt ook nog een versie die voor elk feest geschikt zal zijn waar het bier en de bitterballen rijkelijk zullen vloeien.
De bijbehorende videoclip release is op 20 januari.  Op naar een mooi carnaval! ALAAAAFFFFF!
Dank aan Ilske Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *