Selecteer Pagina

Han Kooreneef FT BEE – “Lied van Hoop”

Han  Kooreneef FT BEE – “Lied van Hoop”
Advertentie

Met “Lied van Hoop” brengen Han en Brechtje Kooreneef een muzikaal lichtpunt in deze stille wereld
Laat je vanaf de eerste noten meevoeren, in stilte luisterend naar de virtuoze vertolking van de door Han Kooreneef gezongen woorden.
Laat je ontroeren door de prachtige stem van dochter Brechtje en de harmonieuze klanken waarmee zij samen liefdevol, een hoopvolle boodschap delen met heel Nederland.

Lied van Hoop
Han Kooreneef heeft het prachtige “Lied van Hoop” geschreven. De tekst is gebaseerd op de huidige situatie, ontstaan door het Coronavirus, waaronder heel Nederland en de rest van de wereld gebukt gaat.
De impact die het op ons allen heeft: verdriet, eenzaamheid en angst, worden door het tweetal muzikaal omgezet in een boodschap over Geloof, Hoop en vooral Liefde voor en naar Elkaar.
Koester het moment van intens samenzijn en kijk uit naar het licht aan de Horizon.

Han Kooreneef
Componist/tekstdichter Han Kooreneef is een meester in het verwoorden van emoties, die gedragen op zijn gecomponeerde stukken nog meer betekenis krijgen.
Volgens Han is muziek – op de stilte na – de meest universele taal ter wereld. Vanaf 1991 voorziet hij bekende Nederlandse artiesten van prachtige songteksten en melodieën.
Hij is winnaar van de Gouden Harp (2000), één van de bedenkers van het succesvolle tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter Van Nederland’
en in 2014 ontvangt hij uit de handen van Liesbeth List als allereerste in Nederland de Lennaert Nijgh Prijs.

Brechtje Kooreneef
Brechtje is singer/songwriter en zingt gewoonlijk onder de naam BÉE in het Engels.
Zij heeft een contract in Engeland bij het label Goldun Egg van niemand minder dan producer Jake Gosling (Ed Sheeran, Shawn Mendez, Shania Twain, One Direction).
Voor deze speciale gelegenheid zingt zij in het Nederlands.

Als een warme jas
Vandaag wordt heel Nederland verwarmd door de muzieknoten en hoopvolle tekst van Han en Brechtje Kooreneef.
Het nummer is geproduceerd door John Dirne van de White Villa Studio’s en wordt uitgebracht onder label van Toekomst Music.
De gitaren zijn ingespeeld door Bert Meulendijk en de strijkers door Frank van Essen. “Lied van Hoop” is afgelopen zaterdag in het radioprogramma ‘De Taalstaat’ van Frits Spits gelanceerd.
Vanaf donderdag 2 April 2020 is het prachtige lied te downloaden en te beluisteren via Spotify of op andere digitale streaming kanalen.
Open je ramen en laat de klanken van een nieuwe, hoopvolle tijd horen.

Dank aan Ilske Helleman