Selecteer Pagina

Hannes JR – Je mag over me praten

Hannes JR – Je mag over me praten
Advertentie

Het liedje “Jemag over mij praten” Is een opvolger van het liedje “Ik ben gewoon wie ik ben“
Het liedje is mijn denk wijzen van het leven.
De mensen praten vaak over een ander maar dat moet je eigenlijk weinig kunnen schelen. De tekst is voor iedereen te herkennen. Voor iedereen op zijn of haar eigen manier. De lekker opzwepende muziek maakt het liedje ook gelijk mee zingbaar.
De verwachtingen van dit liedje liggen hoog omdat het inmiddels ruim een jaar geleden is dat ik een nummer uitbracht. Het geen wat ik wil bereiken met mijn muziek is dat mensen er van genieten en er kracht en energie uit kunnen halen.

Met dank aan: ScorePromotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *