Selecteer Pagina

Hans Bakker – Ik hou van puur”

Hans Bakker – Ik hou van puur”
Advertentie

Hans Bakker komt met zijn 3e single “Ik hou van puur”
Hans Bakker, de 26 jarige zanger uit Hoogeveen, Is opgegroeid in een volksbuurt waar veel reizigers naar toe verhuisde toen, het grote kamp dicht ging in Noordscheschut
Hij zong altijd in het café van zijn tante, En besloot in 2017 echt aan het werk te gaan met zijn zangcarrière.
Zijn nieuwe singel “Ik hou van puur” is een lied met een verhaal maar is ook een lekker meezinger en is geschreven door Martin Sterken.
Hans houd van puur maar ook van echt en houd niet van praatjes maar van eerlijkheid en dat zingt hij dan ook in dit nieuwe nummer.
Hans wilde een nieuw nummer uitbrengen en ging naar Martin Sterken om te luisteren. Hans had direct een klik met dit nieuwe nummer en is dit samen met Martin Sterken gaan uitwerken tot een mooi resultaat
Na zijn vorige nummer wat ook een heerlijk vlot nummer was, blijft dit nieuwe nummer “Ik hou van puur” zeker hangen en als u dit nummer geluisterd heb zing je al gelijk mee.
Hans Bakker hoopt dan ook dat dit nummer een goeie opvolger is van zijn vorige nummers “Lieve meid” en “Jouw Liefde is veel mooier”.
Hans Bakker is al 7 jaar samen met zijn Danielle en samen hebben zij een zoontje Deejay, veel mensen van zijn familie zitten in de zangwereld, de bekendste zijn toch wel Jaman en Bauke.
Omdat het ineens erg snel met Hans Bakker ging besloot hij zijn 3e eigen nummer uit te brengen, en hoopt hiermee een mooie plek in Nederland Muziekland te veroveren.

Dank aan Willem de Bie