Selecteer pagina

Hans Steiger – ‘Dan ineens’

Hans Steiger – ‘Dan ineens’
Advertentie

Hans Steiger brengt albumtrack ‘Dan ineens’ op single uit
Vanwege de ontzettend vele positieve reacties die Hans Steiger op track nummer 10 van zijn album ‘Niemand zo lief’ ontving, is hij na gaan denken om dit lied ‘Dan ineens’ op single uit te brengen.
Volgens Hans is het nummer het meest volkse lied dat hij ooit heeft opgenomen. Hij kreeg het destijds aangeboden door Frank Verkooyen van Studio ‘The Boom! Music’ uit Breda.
Hans geeft aan dat hij wel eerst een paar keer naar het lied heeft moeten luisteren voordat hij overtuigt was dat het iets voor hem was. Toch ging hij overstag.
‘Nadat het album uitkwam kreeg ik heel veel reacties op dit nummer. Ik ben ‘Dan ineens’ daardoor meer gaan waarderen, mede door de gezellige accordeongeluiden.
Het is lekker volks en bevat bovendien een leuke verhaallijn. Het gaat over een man die een normaal leven leidt. Hij werkt, slaapt en drinkt af en toe een biertje.
Op een gegeven moment komt er een vrouw in z’n leven waardoor alles ineens anders wordt. Die vrouw is alles voor hem en hij wil graag z’n leven met haar delen’, onthult Hans.

De beelden van de clip, waarin Hans alleen is te zien, zijn geschoten door Karl Kaspers van Kaska Producties op het landgoed Beeckestijn in Velzen-Zuid.
De single verschijnt bij Storm Records en is vanaf heden verkrijgbaar.
Hans laat ook weten dat hij bezig is met een nieuwe single die waarschijnlijk in januari 2020 zal verschijnen.
Dank aan: HubscH MEDIA

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *