Selecteer Pagina

Hans Poulussen – Zuster Ursula

Hans Poulussen – Zuster Ursula
Advertentie

Hans Poulussen kreeg in 1973 zijn eerste pick-up en het eerste singletje dat hij kocht was ‘Zuster Ursulavan Rob de Nijs. Vanaf dat moment was hij meteen fan en dat is altijd zo gebleven. Een jaar later stond hij tijdens de zomervakantie plotseling als 10-jarig jochie samen met Rob de Nijs ‘Zuster Ursula’ te zingen. ‘Een belevenis, die ik nooit zal vergeten en vast in mijn geheugen gegrift staat’, vertelt een enthousiaste Hans. 

Na enkele zelfgeschreven nummers te hebben uitgebracht vond hij het nu tijd om het liedje wat hem het meest lief is uit te brengen. Na zijn laatste single en ode aan zijn moeder ‘De mooiste vrouw op aarde’ volgt nu dus een eigentijdse versie van ‘Zuster Ursula’. 

‘Dit is een nummer met een verhaal en voelt voor mij echt als thuiskomen! De reden dat ik dit nummer uitgerekend dit jaar uitbreng is omdat het precies 50 jaar geleden is dat deze binnenkwam in de Top 40! Dat is dan ook de reden dat ik de release van ‘Zuster Ursula’ op 22 september 2023 heb gepland’. Ik ben trots op wat we hebben neergezet, een nummer uit 1973 met een jasje uit 2023’, aldus Hans Poulussen. 

Met dank aan: UltimateDisk