Selecteer Pagina

Hans van Beek – Moody & Magnificent

Hans van Beek – Moody & Magnificent
Advertentie

Het was het wachten waard! Maar hier is dan uiteindelijk het volledige fysieke en digitale album van Hans van Beek! Hans schreef de afgelopen 30 jaar veel songs en nam ze op in zijn eigen studio “Rock-Island” in Hoogeveen. Hans is een zeer getalenteerd Multi instrumentalist en songwriter, beïnvloed door velen. Van Status Quo tot Frank Zappa en van Abba tot Jethro Tull.

In totaal verschijnen er twee albums waarvan dit de eerste is. 16 tracks met eigen werk. Alle songs zijn afgemixt in de studio van Neo Music in Bovensmilde. Hans en John (van Neo) kennen elkaar al vanaf 1993 en na een pauze van bijna 25 jaar hebben de beide heren de handen ineen geslagen om de “Treasures” van Hans wereldkundig te maken. Aan vele songs werd jarenlang gesleuteld en werkten veel vrienden van Hans mee aan dit mooie geheel. De lijst van name is ongekend; Jacco Stuitje, John Geuzinge, Jan Penninkhof, Elske Kroondijk, Leo Harmsen, Martin Oosterwijk, Wim Koopman, Rogier Blanken, Daniël Hartung, Hellen Hoorn, Matthias van Olst, Fokke de Jong, Theo van der Poll, Annette Goede Hans van Beek zelf: lead & backing vocals and all other instruments

De nieuwe single, uitgelicht van deze plaat: “Everything he needs”. Een stevig pop-rock nummer waarop Fokke de Jong (ex-normaal & de Kast) te horen is op slagwerk. Melodieus en meeslepend geldt als omschrijving voor deze plaat.

Met dank aan: Geert Hakze