Selecteer Pagina

Harjan – “Je steekt je kop in het zand”

Harjan – “Je steekt je kop in het zand”
Advertentie

Harjan uit Uithuizen (Groningen) komt met nieuwe single
Harjan Toutenhoofd (43) werkt onder zijn artiestennaam “Harjan” en komt met een nieuw nummer uit getiteld “Je steekt je kop in het zand”,
wat Harjan overigens zelf niet doet. Harjan is eigenlijk een laat bloeier maar heeft al heel veel ervaring.
Voordat hij singles uitbracht was hij al zeer gedreven in de muziekwereld.
Hij begon al vroeg in de deze wereld, want toen Harjan 14 jaar oud was draaide hij als DJ zijn eerste plaatjes al op een camping.
En vandaar groeide hij verder als DJ. In 2002 kwam hij Lucas Hulshoff van Lucas en Gea tegen en die inspireerde hem om te gaan zingen.
Eerst hield hij dat nog heel kleinschalig omdat hij als DJ het te druk had. Maar in 2007 kwam dan toch de eerste Single getiteld: “Helemaal”.
Het origineel was van de band Midnight maar die zongen het in het Gronings.
Velen kennen hem nog van het Duo Dubbel-Fris met veel optredens door heel het land.
Als Duo brachten ze in 2014 het liedje uit getiteld: “Lachen is Leven” Deze werd door Radio NL meteen opgepakt en bij TV Oranje stonden ze zelf op nr 25 van de top 1500 dat jaar.
Als solo artiest heeft hij ook zijn weg gevonden, en na diverse singles uitgebracht te hebben komt hij dan nu met dit verrassende nummer “Je steekt je kop in het zand”
Een lied geschreven en geproduceerd bij Frank van Etten, want ook Harjan heeft zijn thuishaven gevonden bij de Melody Music Sound in Apeldoorn.
Hiervoor bracht Harjan al de volgende singles uit; “Jij wilt vrij zijn” en “Wat voor vrouw ben jij” en “Ik ben verloren zonder jou”
en Meisje lief met je rode rok en zijn laatste single“ Ik kan het niet alleen” wat het allemaal erg goed gedaan heeft in radioland en zeker ook bij de optredens.
Maar met een nieuw team, een nieuwe producer en een nieuw lied “Je steekt je kop in het zand” moet 2019 het jaar gaan worden voor Harjan van nog meer erkenning.

Dank aan All 4You Promotie