Selecteer Pagina

Harmke – JIJ

Harmke –  JIJ
Advertentie

Harmke komt met single waarin JIJ de hoofdrol heeft
Als je de feesten en evenementen in Noord Nederland bezoekt zal het je zeker niet ontgaan dat Harmke regelmatig van de partij is.
Zij weet al jaren de sfeer er goed in te brengen en houden. Haar populariteit vraagt om cd’s en die heeft ze de afgelopen jaren veelvuldig uitgebracht.
En niet zonder succes want vele nummers van haar hoor je nog regelmatig bij de diverse zenders en de vraag naar cd’s is er ook gezien het feit dat ze wekelijks cd’s verstuurt n.a.v. de aanvragen die ze krijgt.
En de fans kunnen binnenkort de discografie uit gaan breiden want op 9 november verschijnt de nieuwe single welke wederom is opgenomen in de studio van John Haze
en zal verschijnen op het Ear & Eye label van Otto Roona. Maar zolang hoef je niet wachten op het beluisteren van het nummer want vanaf deze week is het aan te vragen bij de radiostations.
Dit keer een aantal bekend nummers waarin JIJ een hoofdrol heeft en deze zijn samengevoegd tot een nummer en heeft als titel “JIJ ( the medley)”meegekregen.
Harmke zal met dit nummer tijdens haar vele optredens weer vele mensen muzikaal verwennen en de fans gaan hem naar verwachting omarmen.
Luister naar de radio – Download en of stream via de portals of kom zaterdag 9 november naar Veendam waar in het bijzijn van de fans en collega artiesten de cd feestelijke zal worden gepresenteerd.
Voor meer informatie zie haar Facebook pagina,Harmke Korthuis,  dan heb je de meest actuele informatie als eerste .

Dank aan Geert Hakze.