Selecteer Pagina

Harry Janse – Echte vriend

Harry Janse – Echte vriend
Advertentie

Als er iemand is die over echte vrienden kan praten is dat Harry Janse wel. Met name het verliezen van vrienden heeft hij aan den lijve ondervonden. Ruim 8 jaar geleden veranderde van het éne op het andere moment zijn leven vanwege een epilepsie aanval. Inmiddels is Harry bijna twee jaar klachtenvrij en probeert langzamerhand z’n normale leventje weer op te pakken. Vanwege deze gebeurtenis gaf hij Roy Otters de opdracht om een lied te maken waarin echte vrienden centraal moesten staan. Harry gaf hem een aantal steekwoorden die zijn verwerkt in zijn nieuwe single ‘Echte vrienden’ die door platenlabel Rood-Hit-Blauw wordt uitgebracht. 

Volgens Harry leer je dan je echte vrienden kennen die er wél voor je zijn. ‘Juist in die moeilijke tijd heb je ze echt nodig. Van een aantal hoor je dan ineens niets meer. Of dat komt omdat ik vanaf dat moment geen auto meer mocht rijden weet ik niet zeker, maar ik stond voorheen wel altijd klaar met de auto. Zoiets valt rauw op je dag. Gelukkig zijn er ook een aantal vrienden gebleven die je al die jaren in alles gesteund hebben. Uit ervaring kan ik dus zeggen dat het krijgen en houden van vrienden het allerbelangrijkste is. We weten allemaal dat het leven draait om geven en nemen. Inmiddels heb ik m’n rijbewijs weer terug, Uiteraard heb ik voordat ik de weg op ging een paar rijlessen genomen. Nog steeds is rust heel belangrijk voor mij. Ik ben wel weer begonnen met optredens in de buurt van mijn woonplaats Den Bosch en dat gaat best goed. Ik hoop dat ik uiteindelijk de ‘oude’ weer word, aldus Harry. 

Leerlingen van The Clip Academy hebben op een paar mooie plekjes in Den Bosch de beelden geschoten van de clip. Ook de tweelingbroer van Harry Janse is daarin te zien. Volgens Harry kan hij ook erg mooi zingen, maar durft het nog niet aan om zelf een muzikale carrière te beginnen. Maar wat niet is kan altijd nog komen. 

Met dank aan: ScorePromotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *