Selecteer Pagina

Henk Kamphuis – Jij en ik

Henk Kamphuis – Jij en ik
Advertentie

De Utrechtse zanger “Henk Kamphuis” komt met een nieuwe single uit getiteld “Jij en Ik”! De samenwerking met zijn label “Lumineux Music” bevalt zo goed dat er besloten is om een aantal nieuwe singles op te nemen waarvan dit er weer eentje is. De laatste singel “Weerzien” heeft het zeer goed gedaan, echter is er nu gekozen voor een compleet andere stijl. Producer “Brad Grobler”

van de bekende studio “Big Productions” heeft een mooi arrangement gemaakt en “Ellis Spiekman” heeft een mooie pakkende tekst geschreven op het nummer.

In eerste instantie had het nummer een andere stijl echter door een producer van “Future Music” is er in een andere richting gewerkt. “Brad” heeft dit opgepakt samen met “Henk” en het eindresultaat mag er zijn. “Henk” is in het “Utrechtse artiesten wereldje” en ver er buiten geen onbekende en staat bekend dat hij nieuwe zangers een hart onder de riem steekt. Ook op de meeste feestjes galmt wel de stem van “Henk” en zo ook bij diverse artiestenreizen.

Voor de clip is gekozen voor het team van “Future Films” dat er zoals vanouds weer een mooie clip van heeft gemaakt. Henk komt uiteraard uit op het label “Lumineux Music” en is vanaf vandaag te downloaden op alle bekende download portals.

Met dank aan: Bertie Verplak