Selecteer pagina

Henk Robbemond – Wel de lusten maar geen lasten

Henk Robbemond – Wel de lusten maar geen lasten
Advertentie

Henk Robbemond brengt ‘Alleen de lusten maar geen lasten’ opnieuw onder de aandacht
Anderhalf jaar geleden bracht Henk Robbemond zijn derde single ‘Weet je morgen mijn naam nog’ uit. Als bonustrack stond op het zilveren schijfje ‘Alleen de lusten maar geen lasten’.
Dit nummer schreef Henk samen met Frank van Etten die eveneens de muziek produceerde. Het is wel een andere stijl dat we van de uit Dordrecht afkomstige zanger gewend zijn.
‘Volksmuziek met veel accordeonpartijen vind ik nog steeds het leukste om te doen, maar af en toe moet je ook iets anders proberen.
Met name de radiostations gaven me destijds het advies om ‘Alleen de lusten maar geen lasten’ als single uit te brengen i.p.v. ‘Weet je morgen mijn naam nog’.
Maar goed, ik was ongeduldig en heb toch gekozen om mijn eigen plan ten uitvoer te brengen’, onthult Henk.

Sinds januari 2019 werkt Henk samen met het befaamde platenlabel Rood-Hit-Blauw.
In de vele gesprekken die hij voerde met Ronald Visch bleek ook dat Ronald wel potentie zag om ‘Alleen de lusten maar geen lasten’ opnieuw onder de aandacht te brengen.
De beelden van de clip zijn door Robert Vegt geschoten in Dordrecht. Henk is best trots op zijn woonplaats en wil iedereen een kleine indruk geven van deze waterrijke plaats in Zuid- Holland.
‘Om in Dordrecht te komen moet je door een tunnel of over een brug. Je ziet dan een aantal havens en veel schepen. Dat leek mij nou mooi om te delen met de rest van Nederland’, aldus Henk.
In 2020 staan er voor Henk wederom een paar leuke plannen klaar. In ieder geval verschijnt er een splinternieuwe single i.s.m. z’n vaste producer Frank Verkooyen.
De cd ‘Alleen de lusten maar geen lasten’ is vanaf’ heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms

Dank aan Score Promotions

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *