Selecteer Pagina

Henk Wijngaard – Ik wil jou

Henk Wijngaard – Ik wil jou
Advertentie

Henk Wijngaard komt met nieuwe single “Ik wil jou”
Na het geweldige succes van de eerste single ” Tranen op het stuur ” van het gelijknamige spectaculaire album van het boegbeeld van logistiek Nederland komt Telstar / Johnny Hoes met een nieuwe release uit.
Dit schitterende album dat door de pers / radio en tv en de enorme schare fans zo enthousiast is ontvangen.
Met zijn single “Tranen op het stuur ” wist Henk Wijngaard de harten van heel logistiek Nederland voor zich te winnen en zijn verschijning op het Malieveld bezorgde iedere minister en de massaal opgekomen boeren met hun trekker kippenvel toen hun Henk Wijngaard met zijn spontane optreden de duizenden toegestroomde aanwezigen een hart onder de riem kwam steken met zijn unieke live optreden.

Recent stond Henk Wijngaard als eerste klaar om met een geweldige ode aan alle jongens van de weg weg, welke momenteel tijdens de corona crisis dag en nacht voor ons klaar staan, met een actuele tekst op zijn mega – hit “Met de vlam in de pijp ” te omarmen. De reacties waren laaiend en er zal daarom beslist een vervolg gegeven worden aan dit schitterende initiatief.

Het is een schitterende ballade waarin onze held je meeneemt naar de Highlands van Schotland. De jongens op de weg zullen bij het horen van deze grandioze singel nog harder gaan rijden terwijl de mensen thuis zullen wegdromen bij de melancholische klanken uit Schotland en de karakteristieke stem van deze koning van de weg !

De single ‘Ik wil jou” is vanaf heden verkrijgbaar en legaal te downloaden via de bekende platforms.

Dank aan Score Promotions