Selecteer Pagina

Hessel & Ineke – Jouw wereld is die van mij

Hessel & Ineke – Jouw wereld is die van mij
Advertentie

Het publiek dat aanwezig was bij de fan-middag van Hessel en Ineke welke plaatsvond op zondag 4 september 2022 in de Huifkar te Putten werd getrakteerd op een gezellige muzikale middag. Veel van hen hadden die ochtend op Facebook het bericht van Hessel en Ineke gelezen dat tijdens dit festijn om 17.00 uur de nieuwe single ”Jouw wereld is die van mij” gepresenteerd zou worden. Hessel en Ineke hadden dit voor bijna iedereen stilgehouden. De opnames hiervan vonden plaats bij Emile Hartkamp en Norus Padidar. Emile is verantwoordelijk voor de tekst die op het lijf van het zangduo uit Sneek is geschreven. Het is de vijfde single die van hen verschijnt.

Uiteraard werd de videoclip, die door Ron Schmid opgenomen was in Spakenburg vertoond. Toen werd voor de gasten ook duidelijk waarom er twee Chrysler PT Cruiser Cabrio’s voor de poort van het etablissement stonden. Deze spelen namelijk een hoofdrol in de clip die notabene op de warmste dag van 2022 is geschoten.

Hessel en Ineke: De auto’s kregen we aangeboden door twee fans van ons, namelijk Kees en Jacqueline. Zij volgen ons al vanaf het begin van onze start in 2018. Vanwege het zonnige weer kwamen de cabrio’s zeer goed van pas. We hebben Kees en Jacqueline daarom tijdens de fan-dag ook even in het zonnetje gezet. Wat in de clip een kippenvelmoment oplevert is de witte vlinder die na 28 seconden vanuit het niets over onze hoofden vliegt vlak door de cabrio’s heen. Ron heeft dit absoluut niet gemonteerd. Wij denken dan ook dat oma Moeke (overleden oma van Ineke) dit is. Het schijnt vaker voor te komen, maar wij hebben zoiets nog nooit meegemaakt. Oma Moeke hield namelijk van witte vlinders……De clip staat inmiddels online en we hopen dat iedereen hier met volle teugen van geniet.

Met dank aan: Hessel Wijkstra