Selecteer Pagina

Het IJsselduo – ‘Gemaakt voor de liefde’

Het IJsselduo – ‘Gemaakt voor de liefde’
Advertentie

Arnold en Marianne zijn gemaakt voor de liefde
Arnold en Marianne Wolda steken niet onder stoelen en banken dat ze nog steeds ontzettend veel van elkaar houden.
Het is dan ook niet zo gek dat ze in hun jubileumjaar een single uitbrengen waarin hun aantrekkingskracht tot elkaar wordt bezongen.
Ondanks dat het jaar 2020 vanwege het coronavirus er ineens heel vreemd uit is gaan zien, hopen ze met ‘Gemaakt voor de liefde’ hun fans een hart onder de riem te steken.

Dit jaar zijn Arnold en Marianne 40 jaar bij elkaar, zijn ze 35 jaar getrouwd en vieren ze het 25 jarig bestaan van Het IJsselduo.
‘We hebben er heel goed over nagedacht om de lancering van uit te stellen.
In het begin van 2020 hadden we al aangekondigd dat we in het voorjaar een single zouden releasen die speciaal voor ons is geschreven door Pascal de Vormer en Olav Hesselmans.
Het gaat over de liefde en dat valt bij ons precies op de goede plek. Wij genieten nog steeds heel veel van elkaar en dat stralen we ook uit. Tenminste dat is wat we vaak horen.
Zoals gebruikelijk vond de opname plaats bij Martin Sterken in Valthermond.
Hij is al jaren onze vaste producer en weet elke keer weer onze vertrouwde sound in de nummers te verwerken’, glunderen Arnold en Marianne.

De mensen die hen op Facebook volgen, weten dat fotograferen in de natuur een grote hobby van hen is.
In de videoclip die ter promotie van de single door Arnold zelf is opgenomen zie je wat hun passie is.
Een aantal beelden zijn geschoten in de Oostvaardersplassen. Dit natuurgebied tussen Almere en Lelystad is één van de favoriete plekjes waar ze vaak vertoeven.
De clip staat inmiddels online op hun social media kanalen.

In overleg met Pascal de Vormer, Olav Hesselmans en Martin Sterken hebben Arnold en Marianne besloten om het lied gratis beschikbaar te stellen voor hun fans.
Op die manier willen ze hun trouwe fans bedanken voor hun jarenlange steun. De single ‘Gemaakt voor de liefde’ is vanaf zondag gratis te downloaden.

Kijk voor meer informatie op: www.ijsselduo.nl https://www.facebook.com/ijsselduo/

Dank aan:  Gert Reehuis / Het IJsselduo