Selecteer Pagina

Jimmy-D ft. Janey Rowen – Hoplessly devoted to you

Jimmy-D ft. Janey Rowen – Hoplessly devoted to you
Advertentie

DJ/Producer Jimmy-D en zangeres Janey Rowen komen met een remake van de Wereldhit ‘Hoplessly devoted to you’ in een festivaljasje. ‘Dit is wat we de mensen hadden beloofd en geduld wordt altijd beloond, daarom presenteren wij deze ‘festivalbanger’, aldus Jimmy-D.

Jimmy had recent al een bescheiden hitje met Peter van der Plas & Janey Rowen ‘Zomer Vibes’. De samenwerking met Janey was zo goed bevallen dat ze besloten om samen een nieuwe single te gaan maken.

Voor de productie ging Jimmy-D opnieuw een samenwerking aan met Peter van Kesteren van Leico Music die tevens verantwoordelijk is voor de mix en de mastering. Het klassieke geluid van Janey Rowen en de moderne muzikale vibes van DJ Jimmy-D, brengen de 70’s hit ‘Hopelessly devoted to you’ naar the next level.

Jimmy-D

De zeer talentvolle in Den Haag geboren en getogen DJ-Producer Jimmy-D begon reeds op 9-jarige leeftijd met zijn muzikale carrière. Het begon allemaal op tienerparties, maar ondertussen draait hij alweer 16 jaar op vele feesten, evenementen en partijen. Ook is hij werkzaam als producer in diverse muzikale stijlen waaronder Moombathon, EDM en House. Zijn grote droom is toch echt om een hit te scoren en natuurlijk een gouden plaat te ontvangen voor zijn productie. ‘Mijn uiteindelijke doel is om zowel in binnen- als buitenland te draaien. Believe in your dreams en never give up, zo kom je naar de top’, aldus een enthousiaste, zelverzekerde Jimmy.

Binnenkort kunnen we diverse nieuwe muzikale samenwerkingen tegemoet zien en horen met artiesten als Jacqueline Lemaire, Peter van der Plas, en Gerrit Schneider. Ook volgt er volgend jaar een samenwerking met JEWELS, (Amerika), Lamar (Amerika) en Cala & Karmine (Italie). Momenteel is hij druk bezig met de realisatie van een album dat medio 2022 gaat uitkomen genaamd ‘VERBAZEN’. Na de corona hoopt Jimmy-D weer te kunnen optreden op evenementen als Strandwal Festival, Parkpop, Museumnacht Den Haag, Den haag Outdoor, diverse clubs e.v.a.

Janey Rowen

De sympathieke 29-jarige zangeres Janey Rowen uit Zoetermeer is voor het zingen geboren en zingt al sinds haar 13elevensjaar. Haar bijzondere stem is doordrenkt van de Soul en Country invloeden en klinkt alsof ze al diverse levens achter de rug heeft. Haar inspiratie haalt ze uit het genre van de jaren zestig waarbij zowel haar moeder als haar oma een extra stimulans hebben gegeven. ‘Ik houd eigenlijk al vanaf dat ik heel jong was van de oude muziek uit de 60’s en 70’s en wil eigenlijk dat stukje van vroeger terug halen naar nu, want dat was nog ‘ns echt muziek!’ aldus Janey.

Janey heeft haar eerste sporen in de muziek reeds verdiend met haar debuutsingle uit 2020 ‘Be My Baby’ en ‘Zomer vibes’ (samen met Peter van der Plas).

Wie wil genieten van haar vertolking van ‘Hurt’ van Timy Yuro, ‘Be My Baby’ van The Ronettes, ‘Crying’ van Roy Orbison, Elvis, Dolly Parton of de nummers van LeAnn Rimes, kan haar boeken voor ieder evenement. ‘Ik hoop ooit op een groot podium te mogen staan en daar de mooie oude nummers en countrynummers te mogen zingen zoals mijn grote voorbeeld LeAnn Rimes’, vertelt Janey.

Met dank aan: UltimateDisk