Selecteer Pagina

Ingmar Hut – Bij de Griekse zee

Ingmar Hut –  Bij de Griekse zee
Advertentie

Ingmar Hut neemt je mee naar de Griekse zee
Deze zomer is voor Ingmar Hut sterk begonnen, want een prachtig lied “Bij de Griekse zee” geschreven en gecomponeerd door Martin Sterken
trok hem zo aan dat hij ervoor heeft gekozen om deze op te nemen en uit te brengen.
Het is een gezellig nummer met Griekse invloeden wat in menig café gedraaid zal gaan worden, maar ook mensen mee zal nemen in de vakantie stemming.
Ingmar werd geboren op 02 November 1996 en groeide op in het Drentse dorpje Ruinen, en is al van jongs af aan bezig met muziek en gek van het Nederlandse lied.
Naast de liefde voor muziek had hij ook een grote wens en dat was radio maken.  Hij verhuisde naar Zuidwolde en nadat hij thuis al bezig was om muziek te draaien,
kon hij al gauw beginnen bij de lokale omroep van Zuidwolde, als technicus waar hij muziek kon draaien in een paar vaste radioprogramma’s.
En een paar jaar later had Ingmar ook al een eigen Radio show dat iedere zondag te beluisteren is op de zender van de lokale omroep van Zuidwolde. waar hij natuurlijk het Nederlandse lied draait.
In 2018 is Ingmar voor het eerst de studio in gegaan en heeft zijn eerste nummer opgenomen. met als Titel ´Vandaag´
Begin 2019 volgde zijn 2e nummer ”Wie goed doet, die goed ontmoet”
Natuurlijk wil Ingmar naast zijn carrière als radio technicus en radiomaker ook een carrière als zanger graag willen en gaat dar dan ook alles aan doen.
Met een vast team waarmee hij werkt wil hij meer bekendheid krijgen en de band die hij al heeft met producer Martin Sterken zal zeker groter gaan worden en gaan er meer producties komen.

Dank aan Willem de Bie