Selecteer Pagina

Irene Min – Glimpse

Irene Min – Glimpse
Advertentie

Irene Min is sinds jaren actief in de muziek, zingen is haar vanaf haar prille jeugd met de paplepel ingegoten. Haar stem heeft een groot bereik waarbij de warmte in de lagere regionen opvalt. Ze voelt zich vooral aangetrokken tot ballads.
Sinds jaar en dag schrijft ze haar eigen teksten, gevoelig en gelaagd. Met haar originele stijl weet ze haar publiek dan ook te boeien en te raken.Β Als helft van het duo Weir-d heeft ze in 2020 de zeer goed ontvangen CD, X-Plain, uitgebracht en wordt er gewerkt aan nieuw materiaal.

Over Glimpse

In 2021 ontstond het plan om een eigen song op te nemen met behulp van bevriende muzikanten. Voor Glimpse speelde gitarist Erwin van Ligten (o.a.Julya Lo’ko, Alessi Brothers, Astrid Seriese), gitaar en bas in. Samen met Irene nam hij ook de achtergrondkoortjes en arrangementen voor zijn rekening. Verder speelt percussionist Kim Weemhoff (o.a. Candy Dulfer, Mathilde Santing) mee op de track. In de studio is een opname gemaakt die zich kenmerkt door eenvoud en een ingetogen swing met een betoverene melodie en pakkend refrein.
De song Glimpse beschrijft een terugblik op een relatie die heftig en mooi was. Steeds bestaat de hoop een glimp van de persoon op te vangen. Maar die persoon is ergens anders en laat haar alleen achter.

Met dank aan: MuziekPromotor