Selecteer Pagina

Ivan Split – Heisse Heidi

Ivan Split – Heisse Heidi
Advertentie

De rode draad door het leven van Ivan Split’s leven is muziek en humor. Jaren toerde hij met de populaire groep “The Bright Stars” door Nederland – België en Duitsland.
Na het leven in de groep koos ik voor de business van de  productie van aperitieven “Lovania” en “Hete Mie”. Maar bleef wel liedjes schrijven . “In 2021 is mijn trouwe bassist Luc overleden en als eerbetoon aan hem heb ik het nummer “Ik wil jou alleen” wat we samen hadden geschreven op single uitgebracht en mede hierdoor is de bal aan het rollen geraakt en sta ik weer regelmatig op het podium”  Voorlopig uitsluitend met mijn muzikale maar … “de gitaar”. Tijdens de corona periode heb ik in de studio “L.O.V.E.” en “Heise Heidi” opgenomen.
Met veel zeg maar gerust heeeel veeeel vertraging ook een clip gemaakt en nu compleet werd het tijd om het uit te brengen. Met dit nummer wil Ivan Split iedereen bedanken die graag plezier maakt maar in het achterhoofd ook steun aan al  het volk in oorlog.

Met dank aan: Geert Hakze