Selecteer Pagina

Iwan Bockkom – Ik laat het zijn

Iwan Bockkom – Ik laat het zijn
Advertentie

Iwan Bockkom zet mensen aan het denken met ‘Ik laat het zijn’

Twee jaar geleden besloot Iwan Bockkom, op advies van een aantal mensen om zich heen, een nieuw traject te beginnen, namelijk eigen muziek maken.
Zingen maakte al geruime tijd deel uit van z’n leven. Omdat Iwan het leuk vond om zich te verdiepen in het schrijven van teksten benaderde hij een aantal songwriters
en ging met hun tips aan de slag. Ook nam hij zangles en bezocht meerdere keren songwriter camps.
Vervolgens nam Iwan zijn eerste twee nummers in de studio op en plaatste die op YouTube.

‘Na de vele tips die mij zijn aangereikt door de vakmensen ben ik verder gegaan om mij te ontwikkelen.
Dan merk je dat de nummers beter worden. Ik maak muziek omdat het mij gelukkig maakt, maar er is toch ook een stemmetje in mijn hoofd dat me aanspoort
een volgende stap te zetten en te zorgen dat de liedjes gehoord worden door een groter publiek. Als je A hebt gezegd, moet je ook B zeggen.
Hoe fantastisch zou het zijn als mensen datgene waar ik zo veel passie in stop waarderen en mooi vinden?
Om dit alles zo serieus mogelijk aan te pakken, ben ik gaan samenwerken met producer Patrick Drabe, Ronald Visch en Ilske Helleman.
Vol trots presenteer ik nu m’n nieuwe single ‘Ik laat het zijn’, welke verschijnt op platenlabel Rood-Hit-Blauw’, aldus Iwan.
‘Ik laat het zijn’ gaat over de liefde, dat niets voor altijd is en dat dat ok is. Het is volgens Iwan een hoopvol liedje, maar wel met een serieus thema.
‘Uiteindelijk gaat alles in het leven voorbij. Maar dat wil niet zeggen dat hetgeen voorbij is, ook automatisch weg en vergeten is. Mensen focussen op datgene wat er niet is.
We zijn heel vaak bezig datgene wat we hebben krampachtig vast te houden, omdat we bang zijn om dingen te verliezen en juist niet te genieten van de kleine dingen.
Dat is ook in de liefde zo. Dingen gaan voorbij, maar gaan niet weg. Ik probeer met de tekst de mensen te emotioneren en te beroeren en om hen aan het denken te zetten.
Het is goed zoals het is. Er komen mensen en er gaan mensen. Dat moet je aanvaarden’ meent Iwan.

Via Social-media kwam Iwan in contact met Timothy Roodenburg Media die de bijzondere videoclip heeft geproduceerd.
Het is een mooie registratie geworden waarin het liedje en de sfeer centraal staan. ‘De clip moet het liedje ondersteunen.
Daar zijn we in geslaagd. Uitgerekend op de enige bewolkte dag van enkele weken geleden hadden wij onze draaidag in de Soester Duinen,
maar eigenlijk heeft dat het nummer op een positieve manier versterkt’, onthult Iwan Bockkom.
De CD single ‘’Ik laat het zijn’ is vanaf heden te verkrijgen op de bekende platforms.
De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en YouTube te zien.

Dank aan Ilske Helleman