Selecteer Pagina

Jaap de Bok – Zilverlingen

Jaap de Bok – Zilverlingen
Advertentie

Met trots presenteert Jaap zijn nieuwe album! Het album ZILVERLINGEN bevat, naast de nummers die de afgelopen tien jaar werden opgenomen maar niet eerder op cd werden uitgebracht, ook veel splinternieuw materiaal. 

Zo vinden we, naast ‘Ik Ook Van Jou’ op het album het ijzersterke ‘Wachten in de Wind’, een compositie van Jaap in samenwerking met de Haagse stadsdichter Victor Meijer. 

Jaaps band La Stampa horen we terug in ‘Alle Glazen Hoog’. Jaaps voorliefde voor latin en folk is duidelijk te horen in ‘Nooit Meer Kwijt’, dat als toegift ook in een jazzversie is toegevoegd, en het gevoelige ‘Zwart Is De Nacht’. Victor Meijer schreef ook mee aan de Coronahymne ‘Hart Voor De Zorg’ en het sterke ‘Een Hagenees Is Niemands Knecht’. 

Het nieuwe album ZILVERLINGEN wordt geopend door het sterke en meeslepende ‘Gister’ dat op 15 Maart 2022 tevens als single werd uitgebracht. 

Zoals we van Jaap gewend zijn, laat ZILVERLINGEN ons kennismaken met alle facetten en invloeden van Jaaps muziek: pop, rock, latin, ballads en zelfs feestelijke melodieën. Uit al deze invloeden heeft Jaap de Bok een geheel eigen sound ontwikkeld: sterke melodieën op uitgekiende muzikale basislijnen met altijd een frisse en catchy hook. 

Jaap schrijft in principe zijn eigen werk maar schroomt niet om samen te werken met tekstschrijvers en arrangeurs, of om bewerkingen te maken van bestaande nummers. 

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *