Selecteer pagina

Jan Stavast – Helden van de nacht

Jan Stavast – Helden van de nacht
Advertentie

Zoals velen weten is Jan Stavast naast zanger zelf eigenaar van een transportbedrijf wat gevestigd is in het mooie Borger in Drenthe, en vele chauffeurs die bij hem aan het werk zijn, rijden vaak in de nacht. En zo kwam hij op het idee om over deze helden een nummer te schrijven.
Wat veel mensen vergeten is dat dit de mensen zijn die er voor zorgen dat er elke dag eten en drinken en andere bestellingen op locatie worden bezorgt voor ons.

Met een vrachtwagen, of een bestelbus leggen ze heel wat kilometers af, door het hele land.
En dit ook vaak in de nachtelijke uren wanneer iedereen lekker slaapt, daarom zijn dit terecht de echte “Helden van de nacht”.
In 2010 ben ik een transportbedrijf begonnen waardoor er een aantal jaren minder tijd over bleef voor mijn hobby en dat dus rustig aan moest opbouwen. Het transportbedrijf loopt inmiddels goed en ik krijg meer tijd om mijn hobby weer op te pakken. Dat ik als artiest een echte doorpakker ben, dat weten velen, want naast het uitbrengen van mijn singles werk ik ook hard aan mijn album, en die laat niet lang meer op zich wachten.

Maar nu eerst mijn lied over de helden van de nacht,
aldus Jan Stavast.

Met dank aan: Willen de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *