Selecteer Pagina

Janah Louard – In jouw ogen

Janah Louard – In jouw ogen
Advertentie

Na enige tijd van voorbereiding en hard werken achter de schermen releast Janah Louard een gloednieuwe Nederlandstalige gypsy popsingle die een frisse wending geeft aan het genre. Het nummer heet In Jouw Ogen. Het is de allereerste keer dat de Nederlandse zanger een Nederlandstalige track uitbrengt.

Het nummer is geschreven door Bram Koning, Edwin van Hoevelaak en Marcel Fisser. Muzikaal wordt Janah bijgestaan door de gypsies. “Met een unieke mix van originele flamenco gitaristen met diverse roots, waaronder Spaans, Portugees, Sinti, Marokkaans en Nederlands, presenteren we een meeslepende muzikale ervaring die je niet mag missen”, zegt Louard. “Onze muziek is doordrenkt met de rijke tradities van de gypsy muziek, maar met een eigentijdse twist die ongeëvenaard is in Nederland. We brengen de passie en emotie van de flamenco samen met de diversiteit van verschillende culturen, wat resulteert in een unieke sound die je meevoert op een reis vol verrassingen. Onze getalenteerde flamenco gitaristen brengen niet alleen hun virtuoze spel naar de tafel, maar ook hun eigen culturele achtergronden. Hun diverse roots voegen een extra dimensie toe aan onze muziek, waardoor het een boeiende mix wordt van stijlen en invloeden. Samen vormen ze een krachtige eenheid die garant staat voor een onvergetelijke luisterervaring.” Nederlandstalige liedtekst met diepgang Naast het indrukwekkende gitaarspel verhaalt de track over liefde, verlies, vreugde en verlangen. Thema’s die universeel herkenbaar zijn en resoneren met luisteraars van alle achtergronden. In Jouw Ogen is vanaf vrijdag 8 september 2023 beschikbaar op alle grote streamingplatformen en wordt gereleasd door PVT Records. Janah Louard in vogelvlucht Janah Louard is een ervaren zanger met een uniek stemgeluid, die een breed publiek vermaakt met zijn veelzijdige Nederlandse, Engelse en Spaanse repertoire. Janah begon op 14-jarige leeftijd als geluidsman en verzorgde op zijn 15e zijn eerste solo-optreden. Janah brak door bij het grote publiek toen hij op 19-jarige leeftijd een aflevering won van de Soundmixshow met zijn indrukwekkende vertolking van René Frogers ‘I will never fall in love again’. Met zijn twee muziekvrienden Mike Peterson en Tino Martin maakte Janah in 2009 deel uit van de succesvolle zanggroep JMT Gents. In 2021 verscheen zijn album Live At The Kurhaus, een registratie van de twee bijzondere concerten in Scheveningen. 

Volg ons op social media Louard besluit: “Blijf op de hoogte van onze muzikale reis en volg ons op social media voor meer updates, achter-de-schermen beelden en meer. We kijken uit jullie reacties van onze luisteraars en zijn enthousiast om onze muziek met jullie te delen.” 

Met dank aan: ScorePromotions