Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Jan Stavast – Een oude boom

Jan Stavast – Een oude boom
Advertentie

Er is een bekend gezegde “Een oude boom moet je niet verplaatsen”.
Deze wijsheid inspireerde Jan Stavast uit Borger om daar zijn nieuwe single over te maken. Jan timmert al vele jaren aan de weg als zanger en heeft vorig jaar zijn debuutalbum “Mijn eigen koers” uitgebracht.
Zijn single “Een oude boom” verteld over de ervaring die een oude man maakt terwijl hij genoodzaakt zijn oude stekkie moet verlaten en het gemis dat daarbij komt kijken. Helaas zijn zulke situaties aan de orde van de dag en is het goed om mensen hierop te duiden.
Producer en songwriter Martin Sterken wist aan de wens van Jan Stavast uitstekend vorm te geven en Jan is dan ook trots op het resultaat. Een heerlijke song met een pakkende tekst; “Een oude boom”.

Met dank aan: Benelux Entertainment

Lucky Joe

Over de auteur