Selecteer Pagina

Jason Bouman – Vrijmibo

Jason Bouman – Vrijmibo
Advertentie

Jason Bouman, winnaar van het SBS6 tv programma Bloed, Zweet en Tranen, komt na drie jaar met nieuwe muziek

Jason Bouman, de Nederlandse zanger die bekend werd doordat hij ruim tien jaar geleden het SBS 6 televisie programma Bloed, Zweet en Tranen won, komt na een lange periode van stilte met nieuwe muziek. Op vrijdag 3 mei komt de eerste van een reeks singles uit met de titel Vrijmibo, een gezellig nummer waarmee je lekker het weekend kan inluiden.

In het voorjaar van 2013 trok Jason de stoute schoenen aan en deed hij auditie voor het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes, zorgde hij ervoor dat de jury al na een aantal seconden overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. Ondanks dat Jason totaal onbekend was in het Nederlandstalige segment, werd hij met afstand de winnaar van dit televisieprogramma.

Na zijn overwinning bracht hij in maart 2014 zijn album, ‘Zomaar Ineens’, uit en in de jaren daarna stond hij onder meer in de Ziggo Dome (Holland zingt Hazes), Gelredome, Tros pleinfeesten en Ahoy. Jason Bouman is inmiddels een gevestigde naam en veel gevraagd artiest met zo’n 100 optredens per jaar en een jaarlijks terugkerende zomertour langs de Spaanse Costa’s.

Rond 2021 werd het stil rond Jason Bouman. Niet alleen de Coronaperiode, maar vooral twee ernstige ongelukken, bracht Jason letterlijk tot stilstand. Eerst viel Jason drie meter naar beneden van een steiger en liep daarbij een gecompliceerde bekkenbreuk op en later ontsnapte hij ternauwernood aan de dood toen hij met zijn bus te water raakte in het kanaal bij Harmelen.

Inmiddels is Jason helemaal terug van weggeweest, fitter dan ooit en inmiddels ook maar liefst 40 kilo afgevallen is hij volop aan het optreden!

Met dank aan: Ilske Helleman