Selecteer pagina

Jeff van Vliet – Hey Jongens

Jeff van Vliet – Hey Jongens
Advertentie

De in Oostzaan wonende Jeff van Vliet komt met een heerlijk vrolijk nummer met de titel “Hey Jongens” dit nummer heeft hij samen geschreven met Frank Berghuis. 

Het nummer “Hey Jongens” is op het lijf geschreven van Jeff van Vliet want hij is naast stratenmaker ook een hele goede kok en zanger, en wist dit in Coronatijd samen te voegen tot een mooi concept. Jeff zong terwijl hij zijn gasten verwende met zijn lekkere kookkunst, hij begon daar mee voor vrienden in kleine groepjes maar al snel breide dit uit als een groter evenement. 

Hij besloot om weer de studio van Mario Veltman in te gaan om na zijn Ballad “Op een dag” wat in April dit jaar uitkwam weer een vrolijk en gezellig nummer te maken. De tekst lag klaar en samen met Mario hebben ze er een prachtig productie van gemaakt. Een gezelligheids nummer wat het zeker heel goed zal doen in menig café. Zowel ik, als Mario en Frank denken dat “Hey Jongens” wel eens heel groot succes kan gaan worden, aldus een trotse Jeff van Vliet. 

Zo heeft Jeff van Vliet in de afgelopen jaren al diverse eigen nummers uitgebracht om er maar even een paar te noemen die veel te horen waren op de radio “t’ Is niet mijn fout” “Last Minute”, “Uit de weg”, “Voorbij” “Gabber”, “Ben zo gelukkig in mijn leven”, “Op een dag” en dan nu “Hey Jongens”. 

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *