Selecteer Pagina

Jeffrey van Es – ‘Vrienden’

Jeffrey van Es –  ‘Vrienden’
Advertentie

Jeffrey van Es volgt advies van Unity NL presentator Elmar Bus op

Tijdens een promotiebezoekje dat Jeffrey van Es bracht aan Unity NL sloot presentator Elmar Bus het gesprek af met de woorden:
“Zullen we afspreken dat je over een paar maanden je eerste echte eigen single hebt opgenomen”.
Omdat Elmar de muziekwereld als z’n broekzak kent gaf hij bruikbare tips aan Jeffrey over de eventueel te bewandelen weg.
Ondanks dat Jeffrey al meer dan 18 jaar bezig is met z’n zangcarrière is het er nooit van gekomen om een eigen single uit te brengen.
Hij heeft 10 jaar geleden wel een nummer ingezongen, maar daar trad ik alleen mee op, en bleef het bij. De tips van Elmar leverde zoveel positieve energie bij Jeffrey op dat er leuke ideeën ontstonden.
‘Ik vertelde bv aan de studio dat vrienden een belangrijke rol in m’n leven spelen. Linda Baarbe kreeg de opdracht om daar een tekst over te schrijven.
Ze heeft er werkelijk een mooie draai aan gegeven en ik ben bijzonder trots op het liedje. De mannen van Sonic Solutions hebben er vervolgens een prachtige melodielijn bij gemaakt.
Elmar noemde ook een paar betrouwbare platenmaatschappijen waar hij goede ervaringen mee had. Een daarvan was Rood-Hit-Blauw.
Samen met m’n vader, die me vanaf het begin al steunt, heb ik een afspraak gemaakt met Ronald Visch. Er ging een wereld voor ons open.
Ik wist niet dat er zoveel bij kwam kijken om een single uit te brengen. Ronald zegt waar het op staat en speelt open kaart. Daar houdt ik van, duidelijke afspraken en een prima contact.
De keuze om met hem in zee te gaan was dus snel gemaakt’, aldus Jeffrey.
Om aan de videoclip een persoonlijk tintje te geven heeft Jeffrey een aantal collega’s, vrienden, kennissen en familieleden gevraagd om te figureren.
De uitbaters van Café van Hout behoren ook tot z’n vriendenkring, dus de locatie was snel gevonden. De beelden zijn geschoten door Rogier Charité (Rosoriginal).
De cd single ‘Vrienden’ is vanaf heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.
https://youtu.be/kviGN3Ve9Mw?t=1

Dank aan Score Promotions