Selecteer Pagina

Jeffrey Kuipers – Shit happens

Jeffrey Kuipers – Shit happens
Advertentie

Jeffrey Kuipers blijft positief ondanks…‘Shit Happens’

‘Shit Happens’ is de gloednieuwe single van Jeffrey Kuipers. De disco diva zingt in zijn nieuwste release over een stuk gelopen liefde. Een situatie die voor velen herkenbaar zal zijn. De goedgebekte zanger noemt het lachend: ‘Trekken aan een dood paard met een heerlijke beat eronder!’

Jeffrey staat inmiddels ieder weekend op de bühne met liedjes als ‘Ware Liefde’ en ‘Wat Je Zegt’, en het recentere ’t Is Voorbij’ en ‘Vet Gezellig’. ‘Ik geniet er nog steeds van wanneer je eigen liedjes worden mee gezongen. Ik doe dit al heel wat jaren, maar het verveelt nooit.’ Met Shit Happens brengt Jeffrey met zijn warme stem en uitgesproken stijl opnieuw een catchy single uit, die naadloos aansluit op zijn repertoire.

“Soms steek je ergens veel moeite in, en dan loopt het toch op niks uit. Het leven is vallen en opstaan. Incasseren en leren. Het gaat er niet om hoe vaak je valt, maar hoe vaak je weer opstaat. We moeten door! Ja toch?”
“En op de momenten dat het echt even niet gaat pak ik gewoon een Snickers of een Magnum. Ter ontspanning en overpeinzing; waarom maak ik me hier nou zo druk om?”, aldus een nuchtere Jeffrey.

Met dank aan: Ilske Helleman