Selecteer Pagina

Jeffrey Kuipers – Vet gezellig

Jeffrey Kuipers – Vet gezellig
Advertentie

Zanger Jeffrey Kuipers presenteert zijn nieuwste single: ‘Vet Gezellig’. Met zijn kenmerkende charme en aanstekelijke humor brengt de disco diva met een grote knipoog een ode aan zijn levensstijl. Veel gezelligheid in de horeca en regelmatig ‘een vette bek’ scoren. Het artiesten-dieet is al jaren een struggle voor de volslanke zanger.

De nieuwe single, ‘Vet Gezellig’, is een levendig en aanstekelijk nummer dat de luisteraars meeneemt op een muzikale reis vol vreugde en positieve vibes. ‘Vet Gezellig’ Ja wat moet ik daar nou over zeggen? Het nummer is volledig autobiografisch, dat is een feit. De leukste momenten beleef je toch met een borrel en een bitterbal. Soms iets te vaak. Chronisch gezellig.

Tegelijkertijd gaat het over trots zijn op jezelf, ook met een maatje meer. We kunnen niet allemaal de taille van een insta model hebben. En slank zijn zou me helemaal niet staan, want waar moet ik mijn ego dan kwijt? Snap je? Hahaha.”

Deze gedachten vormen ook de kern van de bijbehorende campagne: de ‘Vet Gezellige’ actie, waarbij Jeffrey Kuipers zijn fans trakteert op een borrel en voldoende vette snacks. De videoclip zal dit verhaal nogmaals tot leven brengen, met veel bruin fruit en stromend bier. Verder blijft Jeffrey Kuipers zijn drukke weekenden wijden aan talloze optredens in het hele land en natuurlijk is hij met veel enthousiasme toegevoegd aan de line-up van het meest uitbundige meezingfeest van het jaar: Mega Piraten Festijn 2023!

Met dank aan: Ilske Helleman