Selecteer Pagina

Johan Rensen – “Ik ben het waard’

Johan Rensen – “Ik ben het waard’
Advertentie

“Ik ben het waard’ is de debuutsingle van Johan Rensen uit Zoetermeer.
Bij Johan Rensen (27) geboren in Den Haag en momenteel woonachtig in Zoetermeer is het zingen in 2010 beginnen te kriebelen.
Toch duurde het tot 2014 dat hij pas echt ging optreden. Dit werd zo goed ontvangen dat hij steeds meer dingen op het podium wilde doen.
Alleen het echte werk kwam er nog niet uit. Bij zijn voetbal club mocht hij de 3e helft organiseren met vaak livemuziek.
Hier zong hij geregeld en zo werd hij ontdekt door Priscilla Boutier.
Deze gaf hem op voor een talentenjacht in het “Oude gemaal” maar ook deed hij mee aan de talentenjacht in “Jantjes Verjaardag” in Amsterdam
en een talentenjacht bij “de Plashoeve” in Vinkeveen.
Na al deze deelnames was de muziekwereld niet meer uit hem te slaan, en inmiddels heeft hij de handen vol aan zijn vele optredens.
Dit jaar mocht zijn droom in vervulling gaan, want er volgden een gesprek met de bekende producer Appie Hofstede en volgde zijn debuut single:
“Ik ben het waard” Het was direct een droom die uitkwam een eigen single met videoclip.
Inmiddels word hij goed gedraaid en is hij al te vinden geweest een verschillende top lijsten van internetradio en is hij in 20 dagen al de 3000 views op YouTube gepasseerd.
Ik ben het waard is tot stand gekomen uit een idee van mijzelf en uiteindelijk geschreven door Heidi Peters. Ik wilde Nederland kennis laten maken met Johan Rensen.
Dit nummer laat zien hoe het leven is geweest en hoe het nu is bij mij. Het is een nummer met een verhaal.
Op het podium sta ik altijd met feestnummers, alleen nu wilde ik verrassend uit de hoek komen en dat is gelukt met “Ik ben het waard”.
Het nummer is voor algemeen gebruik gemaakt. Het gaat erover dat iedereen het waard is om er te zijn.
Mensen cijferen zich vaak weg voor anderen, maar ook zeker voor zichzelf.
Met dit nummer laat ik zien dat ook ik het niet altijd goed deed, maar ik doe ook dingen goed en ik ben het waard om er te zijn, aldus Johan Rensen.

Dank aan All 4You Promotions