Selecteer Pagina

Johan Moreno – Jij Gelooft In Mij (Schlager Remix)

Johan Moreno – Jij Gelooft In Mij (Schlager Remix)
Advertentie

Met ” Jij Gelooft In Mij (Schlager Remix)” brengt de Brabantse Johan Moreno een nieuw sound aan een eigen oude single. Met de karakteristieke eigenschappen van de Duitse schlager sound krijgt de voorheen uitgebrachte β€œJij Gelooft In Mij” een frisser en meer dansbaar gevoel.Β 

De muziek en tekst is afkomstig uit de studio van Kees Tel, waar ook de versie van 2019 oorspronkelijk gemaakt is. “Ik heb altijd goed kunnen samenwerken met Kees, toen ik met het idee kwam om de oude single samen met mijn zijn in een nieuw jasje te steken sprong hij zo achter de computer. Het resultaat is echt goed geworden.” Volgens Johan Moreno.Β 

Met singles als β€œWas Dit Liefde?”, β€œOh, Blijf Bij Me 2.0” en β€œSanta Lucia” laat Johan Moreno zien dat hij zijn muziek arsenaal telkens kan uitbreiden. En deze release doet zich daar niet ten onder.Β 

Met dank aan: Willem de Bie