Selecteer pagina

John Dame – ‘Foto van Vroeger’

John Dame – ‘Foto van Vroeger’
Advertentie

brengt ode aan Rob de Nijs met het indrukwekkende ‘Foto van Vroeger’
Iedereen heeft wel zo’n liedje die hij zich herinnert uit zijn of haar jeugd. Voor John Dame is dat deze song.
Naast het feit dat hij bewonderaar is van Rob de Nijs en zijn lange carrière, kan hij zich ook verenigen met de tekst uit dit lied. ‘Zie dit als een ode aan Rob de Nijs’.
‘Het prachtige, uit 1980 vertolkte ‘Foto van Vroeger’ heeft inhoud voor mij. Hoe mooi is het om soms even terug te denken aan vroeger.
In de verhardende samenleving waarin iedereen zijn of haar weg maar moet zien te vinden, denkt iedereen wel eens terug aan die zorgeloze tijd.
Dromen die je als kind hebt, simpele dingen in het leven, waarvan je pas later beseft hoe waardevol ze zijn geweest. Het heeft je gevormd tot wie je bent’.

‘Wij hebben met ons team een nieuw arrangement gemaakt met live pianospel en o.a. een elektrische gitaar erin. Dit geeft het liedje de sound van nu mee’, aldus John Dame.
John Dame overweegt ook om zich aan te sluiten bij de stichting: ‘Ik weet dat jij het weet’. Een fantastisch initiatief, wat meer aandacht zou mogen krijgen.
John zou in 2020 graag optredens willen verzorgen voor deze stichting die als doel heeft (muzikale) genietmomenten te verzorgen voor ouderen met dementie en het realiseren
van verbindingen tussen zorglocaties en artiesten. De gemaakte clip en deze productie is ook een visitekaartje dat via de stichting kan worden verspreid onder de doelgroep.

John Dame: ‘Met heel veel liefde en plezier hebben Peter la Haye van Leico Music en ik aan deze song gewerkt.
Ron Schmid van Visuals Media is verantwoordelijk voor de clipproductie en Maurice Edelenbosch van UltimateDisk voor de RTV promotie.
Wij hopen dat jullie er met veel plezier naar luisteren en dat dit lied bij jullie dezelfde herinneringen op roept als bij de makers’.
Dank aan UltimateDisk

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *