Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

John Melody – Rhodos

John Melody – Rhodos
Advertentie

John Melody komt alweer met een 5e single getiteld “RHODOS” en het zal u vast bekend in de oren klinken, want het is één van de grote hits van de Flippers uit Duistland. 

Ik hoorde het nummer van de Flippers en was helemaal verkocht. Dave van Well, mijn vaste producer van Dutch Artist Music, heeft er een mooie tekst op gemaakt. Een schlagernummer waar ik als zanger natuurlijk heel blij mee ben, want in dit genre wil ik dan ook verder gaan. 

Tijdens mijn vakantie in Torremolinos heeft Robert Vegt van RTV Media een aantal beelden gemaakt die in de clip zijn verwerkt. Het grootste gedeelte van de clip is verder opgenomen op een bijzonder mooie locatie in Appelscha, aldus een trotse John Melody. 

Ook zijn er alweer nieuwe ideeën voor nieuwe nummers, die zeker wel weer in een schlagerjasje komen te zitten, maar zal pas in 2022 uitkomen.
Ook is het dan de bedoeling om een album met mijn eigen nummers uit te brengen, dus u ziet, John Melody gaat lekker door. 

Ook deze single is wederom opgenomen in de studio van Dutch Artist Music bij producer Dave van Well. 

Met dank aan: Willem de Bie

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *