Selecteer Pagina

 John Paul Chacon – GA!

 John Paul Chacon – GA!
Advertentie

 John Paul Chacon maakt heerlijke nieuwe Latin track; GA!
GA’ is een prachtige nieuwe single met wederom veel live instrumenten zoals blaassecties,
gitaarwerk en percussie die van deze plaat een heerlijke luisterplaat, maken met een lekkere commerciële beat!
John Paul Chacon (1993) tegenwoordig woonachtig in Oosterhout bracht halverwege vorig jaar zijn eerste single uit getiteld; “Als ik met je dans”.
Eind vorig jaar maakte hij met een prachtige Spaanstalige ballade “Historia de un amor” waarvan hij maar liefst 8000 cd’s verkocht in België en Spanje.
Nu is het alweer tijd voor zijn 3e single die ook weer een heerlijke Latin vibe heeft!
Samen met de succesvolle allround producer André Kooiman, die alle singles van John Paul Chacon produceert, schreef en componeerde het duo samen een gloednieuw nummer getiteld; Ga.
Een werkelijk prachtige nieuwe single met wederom veel live instrumenten zoals blaassecties, gitaarwerk en vlammende percussie die van deze plaat een luister spektakel maken
met een geweldige commerciële beat. Wederom laat John Paul Chacon zijn hoge nivo als zanger horen en zijn latino roots gelden!
De single is een opmaat naar zijn eigen groot Latin Vegas concert wat hij op 14 Juni 2019 geeft, met gastartiesten zoals o.a. George Baker, George Mc Crae en Belle Perez,
onder begeleiding van showorkest Lou Roman.
De single Ga is vanaf Maart 2019 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP.
De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Ook is er wederom een prachtige videoclip gemaakt die o.a. is te zien via Youtube en op diverse Tv zenders in Nederland en België.
Met de single “Ga” heeft John Paul Chacon wederom een spetterende en opzwepende zomerhit gemaakt van een heel hoog nivo die ongetwijfeld op zal gaan vallen bij de liefhebbers!
Bron: Andre Kooiman/ AKMP –  www.johnpaulchacon.nl