Selecteer Pagina

John Eeltink – Ik doe wat ik wil

John Eeltink – Ik doe wat ik wil
Advertentie

John Eeltink brengt na 2 jaar weer een nieuwe single op de markt. Het betreft een cover van ‘Ik doe wat ik wil’ die door Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg in 1998 voor zangeres Hanny hadden geschreven. 11 jaar later deed Rob Zorn het nog eens dunnetjes over. Hij had er, net zoals Hanny, een behoorlijke hit mee te pakken. Omdat beide singles nog steeds bij de Nederlandstalige radiostations te horen zijn, nam John contact op met het team van Sonic Solutions om er een hedendaagse versie van te maken met de toevoeging van accordeon- en trompet geluiden.

John:’ Ik weet zeker dat iedereen deze geweldige tekst mee kan zingen. Als ik begin met “Ik doe wat ik wil, ik wil wat ik doe. Wat een ander ook zegt, ach wat doet het er toe” gaat de rest vanzelf. Het was overigens ook weer de hoogste tijd om iets nieuws uit te brengen, maar ja, we weten allemaal wat daar de reden van is. Momenteel stromen de optredens weer binnen en daar ben ik heel erg blij mee. Voor wat betreft de promotie van deze single pak ik groots uit.

Op 19 oktober komt de single landelijk uit én op woensdag 26 oktober ben ik tussen 14.00 uur en 15.00 uur te gast bij Hessel Wijkstra in het RADIONL programma “Op Volle Kracht”. Kortom, ik zet grof geschut in…..

De clipopname vond plaats in het watergebied van Uitgeest. John kreeg de beschikking over een dikke sloep en een oude Pontiac.
Clipproducent Ger Oerlemans heeft er volgens John heel iets bijzonders van weten te maken.

Met dank aan: Willem de Bie

Over de auteur