Selecteer Pagina

Johnny Bach – Hush, Not A Word To Mary

Johnny Bach – Hush, Not A Word To Mary
Advertentie

Hush, not a word to Mary” is de nieuwe single van Johnny Bach. Dit nummer komt wederom uit de studio van Martin Sterken. Johnny laat weten dat hij dit nummer jaren geleden al heel graag wilde opnemen, samen met Martin Sterken heeft hij daarom besloten dit geweldig nummer opnieuw op te nemen en uit te brengen. 

Natuurlijk is er bij dit nummer ook een prachtige clip gemaakt door het team van CreAgency waarin zijn eigen Sylvia Romy samen met Jan de Vrieze (Gitarist & Arrangeur) een belangrijke rol speelden. Speciale dank gaat uit naar Klaas Hofstede eigenaar van Gasterij de Driesprong in Slochteren voor de super locatie. Dit nummer “Hush not a word to Mary” is een nummer die veel luisteraars zal aanspreken. 

Johnny Bach is druk bezig met het schrijven van nieuwe Duitstalige nummers voor zichzelf maar ook voor vele bekende Duitse Artiesten. Johnny Bach zijn eerste nieuwe Duitstalige single komt in Januari 2022 en is geproduceerd door Gerd Jacobs. Gerd produceerde o.a. ook voor Andrea Berg, Fantasy, G G Anderson e.v.a. bekende artiesten. Ook zal Johnny weer samen met Sylvia Romy als duo nieuwe eigen liedjes opnemen in zowel Duits als in het Nederlands. 

Met dank aan: Benelux Entertainment