Selecteer Pagina

Johnny Verweij-De Clown (Gipsy Accordeon Versie)

Johnny Verweij-De Clown (Gipsy Accordeon Versie)
Advertentie

Een prachtig gipsy arrangement met een heerlijke viool en echt zigeuner gitaarwerk, gevoelig ingespeeld op de accordeon door Johnny Verweij!
Het gaat heel lekker met de muzikale carrière van accordeonist Johnny Verweij (1990) uit het Brabantse Waalwijk.
Steeds vaker treed hij op en is langzaam aan al een bekende accordeon-act geworden in Nederland.
Samen met producer André Kooiman uit Raamsdonksveer dook hij weer de studio in voor zijn nieuwe single.
Deze keer is het nummer “De Clown” waarmee Ben Cramer bekend werd omgetoverd tot een prachtige gipsy versie, gespeeld door Johnny Verweij.
Het nummer heeft een heerlijk gipsy arrangement gekregen met een mooie viool en echt zigeuner gitaarwerk, waarmee het nummer van een heel hoog nivo is geworden.
Eerder al maakte Johnny Verweij succesvolle remakes van de nummers Marina en de Zigeunertango. Beide nummers werden veel gedraaid op radio en tv zenders in Nederland.
Ook van dit nummer is weer een schitterende videoclip gemaakt, waarin de accordeonist te zien is, begeleid door een echte clown.
Deze videoclip is o.a. te zien op YouTube en zal ook op diverse tv zenders voorbij gaan komen.
Deze fantastische nieuwe versie van “De Clown” door Johnny Verweij is vanaf Juli 2019 verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals
, en zal worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België!
Een prachtig ingespeelde en heel moderne Gipsy versie van deze grote hit waarmee Johnny Verweij wederom laat horen steeds weer vernieuwend te zijn!

Bron: AKMP/ www.johnnyverweij.jimdo.com