Selecteer Pagina

Jordi Weijer – Het heeft geen zin meer om te huilen

Jordi Weijer – Het heeft geen zin meer om te huilen
Advertentie

Volgens Jordi Weijer, afkomstig uit Ten Boer, zal zijn nieuwe single “Het heeft geen zin meer om te huilen bij velen bekend in de oren klinken en dat kan kloppen, want het is een oud liedje van Corry Konings en wij hebben het alleen in een ander jasje gestoken. 

Niels Lingbeek van de Mastersound Studio heeft er een geweldige mooie productie van gemaakt waar ik dan ook super trots op ben. Het idee voor de single” Het heeft geen zin meer om te huilen” lag al een geruime tijd op de plank. We zochten naar een leuk en passend arrangement en hebben dat overgelaten aan de producer Niels Lingbeek. Na overleg met Niels kreeg ik na zo’n 3 dagen de demo versie al binnen en het sprak me direct aan, het leuke en vrolijke arrangement was precies wat ik in gedachten had. Opnames hebben wij vrij snel kunnen plannen en daarna hebben we de videoclip opgenomen bij de jongens van CreAgency”, aldus een trotse Jordi. 

Deze nieuwe single van Jordi, dat uitgebracht wordt onder het label van CD Hamster Music, is weer een echt Jordi Weijer nummer. Met een prachtige sound verteld hij het verhaal van dit pakkende nummer. 

Met dank aan: Willem de Bie